Lappeenrannan Itä Räpäyttää -tapahtuma viimeisteli artistikattauksensa

Samuli Härkönen

Festareiden taiteellisena johtajana toimii Laineen Kasperi, joka esiintyy itsekin tapahtumassa kahteen otteeseen.

Lappeenrannan Pusupuistossa 21.-22. heinäkuuta järjestettävä Itä Räpäyttää -tapahtuma on julkistanut viimeiset artistikiinnityksensä. Festareilla nähdään tuoreina lisäyksinä Ilkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi, Mimmit Räppää, Pietarin Spektaakkeli, Kaucas, Tykopaatti sekä The Verticals feat Itä Räpäyttää. Paikalle saapuvat uusina niminä myös turntablism-osaajat DJ PeeÄl ja DJ Massimo.

Lappeenrantalaislähtöisen Laineen Kasperin luotsaaman kaksipäiväisen hiphop-tapahtuman artistikattaus on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Uusien julkistusten ohella tapahtumassa on mahdollista nähdä kotimaisista rap-nimistä muun muassa Asa, Joku Roti Mafia, Paleface, Roope K ja Töölön Ketterä. Muista suomalaisista hiphop-festareista poiketen Pusupuistoon tuodaan artisteja myös Venäjältä Chemodanin ja naiskaksikko MAD-A & RENA:n muodossa. Lisäksi tiedossa on kookas graffitiseinä ja näyttely Lappeenranta-graffitista.

Tapahtuman päiväkohtaiset aikataulut julkaistaan lähiaikoina. Ennakkolippuja festareille myy Tiketti sekä Lappeenrannassa paikallinen Levykauppa Äx, Ravintola Totem, Bar Fiilis ja Pusupuiston laidan Pusukioski.