Laineen Kasperin edellisen albumin piti jäädä soolouran viimeiseksi – nyt pää on jo kääntynyt

Tulevalla albumilla hitit tarjoaa Bustaavat Budit -tuottajakaksikko.

Lappeenrantalaislähtöisen Laineen Kasperin toukokuussa ilmestyneen Vihapuheita ja rakkauslauluja -albumin piti räppärin omien puheiden mukaan jäädä viimeiseksi Laineen Kasperi -nimellä tehdyksi levyksi. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Laine joutuu syömään sanansa, ellei suunnitelmissa ole vaihtaa taiteilijanimeä.

Budinkatkuisesta studiosta kantautuneet biitit ovat ilmeisesti saaneet miehen pään kääntymään, sillä artisti on ilmoittanut julkaisevansa uuden levyn keväällä 2019. Laineen Facebook-postauksen aiheesta näet alta.

Levyn tuotannosta vastaa Bustaavat Budit -tuottajakaksikko, joka muistetaan etenkin muutaman vuoden takaisesta Suurimmat hitit -tuottajalevystään. Laineen panosta kuultiin kyseisellä platalla Suut kuivuu -nimisellä raidalla.

Postauksessa käytetyistä aihetunnisteista päätellen tiedossa on kunnianosoitus 1990-luvun hiphopille. Lisäksi Laine jatkaa edellisellä albumillaan aloittamaansa yhteistyötä Monsp Recordsin kanssa.

Ei kai siinä, hyviä uutisia meille Laineen Kasperi -diggareille ja hyviä ruokailuhetkiä Kassulle! Mätöt Tuen grilliltä niin sanat menevät helpommin alas?