Lahtelaisen hiphopin superkokoonpanosta tuttu rap-artisti suuntaa countryn maailmaan

Jussi Kuoma kokeilee uutta.

Överdog julkaisi tänään puskista lahtelaisen Jussi Kuoman uutta materiaalia kokonaisen albumin edestä. Lesken poika on Lahti United -kollektiivistakin tutun artistin kolmas levy-yhtiöjulkaisu.

Tuore pitkäsoitto esittelee Kuomasta uuden puolen, joka on odottanut pääsyä pinnalle jo useamman vuoden. Rakkaus countryyn ja countryvaikutteisiin rap-julkaisuihin toimi pohjana kokonaisuudelle, joka kunnioittaa tekijänsä omia maalaisjuuria. Ihan skutsissa levyn äänimaailmassa ei kuitenkaan koko ajan liikuta, sillä tarjolla on muunkinlaista soundia.

– Mikään aikasempi levy ei oo merkinny saati jännittäny/pelottanu niin paljon ku tää, ja oon kyseenalastanu monta asiaa sen miljoona kertaa. That said, Lesken Poika on varmasti parasta musiikkia mitä mä oon koskaan julkassut, Kuoma kirjoittaa Instagramissa.

Levyn aloitusraidasta Feikkiflamingoja on myös julkaistu video, jonka näet yltä. Petteri Lukkarin ja Lauri Kivijärven ohjaama video on kuvattu kappaleen esittäjän oman isoäidin vuonna 1921 rakennetussa talossa.