Lahdesta kajahtaa jälleen! JV julkaisi uuden biisin ja videon, katso!

Lahti Unitedin riveissäkin räppäävä JV puski ulos uuden biisin ja siihen räätälöidyn videon, jonka käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Julius Konttinen.

Toteemieläin-nimiseen biisin tehty video liikkuu kolmessa tasossa ja ohjaaja Konttisen mukaan he halusivat tehdä videon, joka vaatii katsojaltaan enemmän hoksottimia.

– Haluttiin tehdä suomiräppivideomassasta poikkeava video, joka vaatii katsojalta hieman tavallista enemmän. Samaan aikaan se myös mahdollisesti antaa katsojalle enemmän. Voi olla, että osalle katsojista se ei herätä minkäänlaisia tuntemuksia ja vaikuttaa ehkä jopa sekavalta, kun taas joillekin se saattaa avata ovia syvällekin mielen syövereihin, Konttinen toteaa.

Videon ohjaajana ja käsikirjoittajana yhdessä Henrik Suhosen kanssa työskennelleen Konttisen mukaan katsojalla on vastuu eri tasojen ymmärtämisessä.

Videossa liikutaan yhtäaikaa kolmessa eri tarinassa, joten heidän piti ikään kuin kuvata kolme eri videota.

– Emme juurikaan suunnitelleet videoita kovin tarkkaan. Tärkeimpänä lähteenä toimivat mahtavien ohjaajien visiot ja tuntemukset. Voisikin kuvailla, että tätä videota tehtiin tunnepuoli edellä – tärkeintä oli, että katsojan näytölle saadaan välitettyä ennen kaikkea tunnetiloja.

JV:n haastattelu videosta ja tulevista levykuvioista ilmestyy FUM.FI:n sivuille viikonlopun aikana.