Lahdessa on tiedossa Summer Up -etkoilua – festarin artisteille tehtiin oma Walk of Fame

5th Element -patsasta odotellessa kauppakeskus Triossa pääsee ihmettelemään Cheekin tähteä.
Nana Simelius

Summer Upin Walk of Fame löytyy sekä Lahdesta että Helsingistä.

Summer Up -festari alkaa olla jo lähellä, joten Lahdessa järjestetään aiempien vuosien tapaan festarietkot kauppakeskus Triossa. Summer Up ottaa Trion haltuunsa torstaina 28. kesäkuuta klo 12-18 väliseksi ajaksi.

Keskelle kauppakeskusta rakentuu Summer Up Lounge, jossa on tarjolla torstain aikana musiikkia, Trion Vero Modan muotinäytös, tanssiesitys sekä yleistä chillailua. Paikan päällä pääsee osallistumaan myös skaboihin, kuten jättitwisteriin, josta on mahdollista voittaa Summer Up -lippuja.

Lisäksi Loungen yhteydestä löytyy tiistaina Trioon ilmestynyt Summer Upin oma Walk of Fame, josta on olemassa toinen versio Helsingin Sanomatalolla. Mukana on festareilla esiintyviä suomalaisen urbaanin musiikin nimiä kuten Cheek, Pikku G, Fintelligens & Kapasiteettiyksikkö, JVG sekä Teflon Brothers. Yhtä lailla festivaalin ulkomaalaiset esiintyjät Wiz Khalifa ja Big Boi ovat saaneet omat tähtensä.

– Urbaanin musiikin artistit ovat esiintyneet Summer Upin aurinkoisilla lavoilla jo yli viisitoista vuotta. Nyt kun Cheek esiintyy Summer Upissa viimeistä kertaa, halusimme jollain tavalla nostaa genren suomalaisia musiikintekijöitä ja osoittaa kunnioitusta tälle porukalle. Mikä sen parempaa kuin oma Walk of Fame, kommentoi Summer Upin tuottaja Kaisu Kolu.

Summer Up järjestetään Lahden Mukkulassa 13.-14. heinäkuuta. Tapahtuman Walk of Fame on nähtävillä kauppakeskus Trion ja Sanomatalon lattiassa sunnuntaihin 15. heinäkuuta saakka.