Kube halusi tehdä uudesta albumistaan tiiviin kokonaisuuden – ja ihan syystäkin

Mari Johanna

Mukaan levylle sisältyy kahdeksan kappaletta.

Kotimaisen trapin pioneeri Kube on julkaissut uuden albuminsa nimeltään Mennää.

Viime perjantaina julkaisunsa saanut kokonaisuus pitää sisällään kahdeksan kappaletta, joihin lukeutuu myös aiemmin tässä kuussa ilmestynyt Young-single. Mukana albumilla vierailee liuta Kuben Killah-levymerkin artisteja, kuten EL’o, 65uge, Temaj ja $auli. Kuben itsensä mukaan Mennää-levy tuo hänelle mieleen vuonna 2014 nähdyn Flow-albumin, joka meinasi vaikuttaa myös uuden pitkäsoiton nimivalintaan:

”Halusin tehdä tiiviin kokonaisuuden, joka kunnioittaa sitä trap-aaltoa, jonka toin aiemmin Suomeen. Mennää-levyn energiat ja soundimaailmat värähtelee samanlaisilla taajuuksilla Flow’n kanssa, mutta kuitenkin tähän aikaan istuvalla twistillä. Itse asiassa oli lähellä, ettei albumin nimeksi tullut Flow 2.”

Mitä tulee albumin kappalemäärään, on Kube halunnut pitää albumin tietoisesti tiiviinä kokonaisuutena:

”Ajat ovat muuttaneet musiikin kuuntelua paljon ja ihmisten kärsivällisyys on somen myötä lyhentynyt. Olen huomannut, että myös omilta vanhoilta albumeiltani on moni biisi saattanut jäädä juuri tästä syystä huomiotta. Myös omat kuuntelutottumukset ovat muuttuneet ja huomaan usein skippaavani biisejä, jos kuuntelen lähes 20 kappaleen mittaista levyä.”

Uuden albumin voi laittaa kuunteluun alta.