Kovassa nousussa olevalta Eldikseltä tiukkaa tykitystä: ”Jokaisessa biisissä on omia kokemuksia”

Jimi Constantinen tallista ponnistava Eldis painoi tulille uuden sinkun On/Off, joka miehen mukaan on syntynyt kokemuksista, joita mies itsekin on käynyt läpi.

Eldis kertoi FUM.FI:lle, että hän pyrkii aina kirjoittamaan kappaleita, joissa on jokin liitoskohta miehen omaan elämään. Samoin on myös uuden, lauantaina julkaistun sinkun kanssa.

On/Offissa on tarina kahdesta henkilöstä, jotka tuntevat kovaa vetoa ja poltetta toisiaan kohtaan, mutta tunteet menevät kuin vuoristoradassa: kun he ovat erillään tunteet ovat off-asennossa, mutta nähdessään toisensa, ne menevät on-asentoon, eivätkä he saa toisiaan mielestään, Eldis avaa biisin sanoituksia.

– Tässä on sekä omia kokemuksia että sellaista, mitä olen itse todistanut muiden kohdalla.

Mies toteaa ykskantaan, ettei edes halua kirjoittaa kappaleita, joissa ei ole mitään omaa.

– Jokaisen biisin kohdalla mietin omia keloja. Se on lähtökohta. En edes suostu tekemään biisiä, joka ei kosketa minua itseäni. Samalla peilaan omaa elämääni, kun kirjoitan sanoituksia. Pystyn myös silloin seisomaan paremmin sanoituksieni takana.

Millainen mies on artistina ja räppärinä? Mihin suuntaan Eldis haluaa viedä uraansa? Muun muassa näihin kysymyksiin mies vastaa tiistaina 18.10. julkaistavassa Fressi-jaksossa, muista katso!