Konstaog pohtii uudella biisillään parisuhteiden motiiveja

Matias Kuivalainen

Konstaog haluaa haastaa ihmiset miettimään omia valintojaan siihen suuntaan, mitä itse oikeasti haluaa.

Jyväskyläläisräppäri Konstaog julkaisi tänään perjantaina Uusia kaatoi -singlen. Kappale käsittelee parisuhteita ja motiiveja parisuhteessa oloon. Konstaog haluaa haastaa ihmiset miettimään omia valintojaan siihen suuntaan, mitä itse oikeasti haluaa.

”Biisin punainen lanka kehittyi, kun seurasin mun ympärillä olevien henkilöiden ristiriitaista käyttäytymistä sekä fiiliksiä. Tuntui siltä kun todella moni olisi suhteessa vain sen takia, että se on turvallinen ja helppo tila olla. Julkinen ulosanti olikin sitten aivan toinen asia”, Konstaog kertoo biisin synnystä.

Tuottelias artisti on julkaissut aikaisemmin ID-EP:n syksyllä 2018 ja XP-debyyttialbumin kesäkuussa 2019. Uusia kaatoi aloittaa taas uuden luvun Konstaog:n uralla. Biisin on tuottanut tuttuun tapaan AxelKalaPielmann.

Uusia kaatoi on tuotannollisesti ehdottomasti huikein kappale, minkä olemme tuottajani Pielmannin kanssa kasanneet. Yhteinen sävel jatkaa kulkuaan ja kehittyy kokoajan parempaan suuntaan. Odotan innolla tulevaa vuotta ja sen haasteita, sekä uusien kappaleitteni esittelyä teille arvon valistuneet kuulijani. Pysytään aitoina”, Konstaog jatkaa.

Kuuntele biisi alta.