Konstaog haluaa uudella videosarjallaan edistää Jyväskylän räppikulttuuria

Matias Kuivalainen

Katso jyväskyläläisräppärin Räppiä sydämestä -videosarjan ensimmäinen osa.

Jyväskyläläisräppäri Konstaog aloitti julkaisemaan omaa Räppiä sydämestä -Youtube-videosarjaa, jossa hän toteuttaa aina yhteisbiisin eri vierailijan kanssa.

”Tuon aina vierailijan mukaan, jonka kanssa toteutetaan biisi ja video. Tarkotuksena on vaan räpätä ja pudotella punchlineja. Omat biisini ovat pääsääntöisesti sisällöltään melodisempia ja koskettavampia, niin tän konseptin avulla haluun tuoda esiin mun räppitaitoja ja edistää Jyväskylän jatkuvasti kasvavaa räp-kulttuuria,” Konstaog kertoo.

Jyväskylän Ylioppilaslehti Jylkkäri kirjoitti juuri kattavan analyysin Jyväskylän räppimeiningeistä. Konstaog nostettiin esille yhtenä Jyväskylän tärkeimmistä ”neljännen aallon räppäreistä”.

Ensimmäisessä osassa vieraana on jyväskyläläinen Tomo, seuraavassa osassa nähdään tuottaja Palace Mode eli Jesse Keihäsvuori, joka tunnetaan muun muassa Founding Neverlandin ja Nightstopin kitaristina.

Konstaog työstää uutta musaa parhaillaan tuottajansa Pielmannin eli Axel Kalan kanssa ja sitä on luvassa heti alkuvuodelle 2020. Artistin edellinen julkaisu Uusia kaatoi näki päivänvalon syyskuun lopulla ja se on edelleen Spotifyn soittolistoilla kuten Suomiräpin järkäleet.

Katso videosarjan ensimmäinen osa alta.