Konala Cartelli aloittaa keikkailun uudestaan – ensimmäinen liveveto kesäkuussa Tavastialla

Kuusihenkinen kokoonpano päättää yli kymmenen vuoden mittaisen keikkataukonsa.

Hög Agency & Promotion tuo paluun tehneen Konala Cartellin takaisin keikkalavoille. Ensimmäiseksi Gabin, Mängin, Stabin, Veejayn, Visvan ja DJ Jivefunkin muodostama kokoonpano nähdään legendaarisella Tavastialla, jonka ryhmä ottaa haltuunsa perjantaina 15. kesäkuuta.

– Tervettä pientä jännitystä on ilmassa, mutta olo on hyvällä tapaa odottavainen! Kaikesta rundailusta huolimatta ei aikojen saatossa Cartelli ole koskaan noussut vielä legendaarisen Tavastian lauteille. Korjataan tässä samalla siis tämäkin asia kondikseen, Gabi kommentoi.

Konala Cartellin joulukuussa julkaistu paluusingle N.O.P.P. nousi nopeasti Spotifyn viraalilistan kärkisijoille ja pysytteli siellä useamman viikon ajan. Tullaanko keikalla kuulemaan muutakin tuoretta materiaalia?

– Sen verran voidaan wikiliikata tässä kohtaa, että jotain uutta kajahtaa varmasti ilmoille jo vielä ennen Tavastian keikkaa. Sanottaisko, että jopa vielä vähän traditionaalisempaa KC:ta on ainakin tulossa, Gabi jatkaa.

Konala Cartellin ohella Tavastialla tullaan näkemään vastikään uuden Ruusu-singlen julkaissut JXO. Lisäksi tiedossa on kotimaisen turntablismismin kärkiosaamista, sillä dekkien taakse tulee työskentelemään DJ Yollu.

– Koitetaan kiittää uusia ja vanhoja kuulijoita ja faneja tasapuolisesti. Joka tapauksessa, jotain uniikkia on tiedossa, eli lyhyempiäkin pätkiä saatetaan nähdä ja kuulla!

Lipunmyynti keikalle alkaa Tiketissä huomenna torstaina 23. maaliskuuta klo 09.00. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.