Komea comeback-putki jatkuu: Kaucas palaa vuorostaan lavoille – tai ainakin lavalle!

Lepakkomies-baarissa on tammikuun lopulla tarjolla harvinaista herkkua, kun sen lavalle nousevat lappeenrantalaislegenda Kaucas sekä nykyisin enää harvakseltaan räppikeikoilla nähtävä Pietari.

Lappeenrannassa vuonna 1998 perustettu Kaucas julkaisi kaksi pitkäsoittoa sekä muutamia omakustanteita kunnes vetäytyi tauolle vuoden 2006 jälkeen. Aktiivivuosien päätyttyä yhtye on keikkaillut vain todella harvoin ja valitusti, joten tammikuun 21. kannattaa merkitä kalenteriin.

Kaucaksen jäsenet ovat jatkaneet musiikin tekemistä kukin omilla tahoillaan. Vastikään Suomi-palkittu Laineen Kasperi on tehnyt merkittävän soolouran ja keikkailee ahkerasti Palava Kaupunki -yhtyeensä kanssa. Myös Raipati on keikkaillut, fiittaillut ja levyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti ja Aztra muodostaa nykyään MNTTT-kokoonpanon yhdessä Eevil Stöön kanssa.

Lepakkomiehen lavalle nousevat Kaucaksen lisäksi myös punk-yhtye Päivän Leike, jonka managerina Laineen Kasperi toimii, sekä Pietari, joka on räppäämisen sijaan keskittynyt viimeaikoina Spektaakkeli-yhtyeensä kanssa keikkailuun.