Kingfish: ”Mä olen Suomen räppigamen kuningas, king!”

Tasoi-artisti Kingfish julkaisi viime viikolla uuden sinkun nimeltään Pakko flexaa.

FUM.FI soitti miehelle ja uteli Kingfishiltä, onko miehen ura liian lähtötelineissä vai pystyykö hän vastaamaan huuteluihinsa.

– Silloin kun aloitin ja julkaisin Tonni-biisin, niin kaikki se mitä sanoin siinä biisissä… Mä luotin itseeni. En ole kuitenkaan ole ylimielinen, vaan olen oma itseni, Kingfish toteaa.

– En keksi pelkkiä läppiä, vaan jos sanon tekeväni jotain, teen sen. Pahinta on yrittämättä jättäminen, sillä epäonnistuminen ei haittaa. Ainakin voi sanoa yrittäneensä. Sitten vain nousen aina ylös ja jatkan uudestaan. En ole mikään numero. Olen Suomen räppigamen kuningas, Kingfish, Fisu jatkaa.

Omien sanojensa mukaan Kingfishiä ei pelota arvostelijat, jotka saattavat olla nyreissään hänen lyriikoistaan. Viimeistään Koko kesä -sinkulla räppikansan tietoisuuteen ponnahtanut Fisu haluaa tehdä muutoksen suomalaiseen kulttuuriin.

– Suomalaisessa kulttuurissa nöyristellään liikaa. Täällä ei olla totuttu siihen, että kuljettaisiin leuka pystyssä. Mun elämäntapa on aina ollut flexaaminen, ja jos haluat päästä pinnalle, sitä on pakko flexata.

– Olkaa itsevarmoja ja luottakaa itseenne. Kukaan ei tuo teille mitään pöytään, vaan kaikki täytyy itse ottaa. Mutta samaan aikaan pitää olla nöyrä. Mäkin katson jengiä ylöspäin, räppäri valottaa.

Kingfishin tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä mies lupaa lisää hittejä.

– Oli odotettavissa, että Pakko flexaa lähtee näin hyvin liikkeelle, sillä jengi kyseli jo pitkään uutta musiikkia. Haluan tehdä tulevaisuudessa musiikkia myös noiden faijojen kanssa. Ilman heitä meillä ei olisi mitään. Heti kun löydän hyvän featin, teen biisin, Kingfish summaa.

Katso yltä Kingfishin tuore Pakko flexaa -video.