Kingfish herättää tuoreella singlellään karuun todellisuuteen: kesä on ohi!

Ai mikä "kesä"?

Tasoi Recordsille kiinnitetty Kingfish on julkaissut pitkästä aikaa uutta materiaalia Miss Summer -singlen muodossa. Energisestä lavaesiintymisestään tunnettu artisti nähdään soolokeikalla tulevana perjantaina Tampereen Blockfestin Street Stagella. Ensimmäistä omaa soolokeikkaansa Pohjoismaiden suurimmilla hiphop-festareilla rap-lupaus odottaa innoissaan.

– Oon ollu kesän poissa taas muutamaa feattia lukuunottamatta ja katsonut, kun jengi tekee kesäbiisejä. Mun oli pakko herätä hetkeks karhun unesta ja pudottaa kesä on ohi -biisi. Miss Summer on jotain ihan erilaista taas multa ja tuottaja Gas Gasilta, joka teki tän sairaan biitin. Kala herää aina kesän jälkeen eli olkaa kuulolla!

Kingfish eli Remzi Rafle on Hämeenlinnassa syntynyt ja sittemmin Helsinkiin kirjoille siirtynyt 25-vuotias rap-artisti. Räppärin nousukiito alkoi kesällä 2015, kun TONNI -niminen single julkaistiin. Saman vuoden marraskuussa tuli ulos kappaleen musiikkivideo, jonka pohjalta Mikael Gabriel päätti ottaa “Fisuun” yhteyttä ehdottaakseen yhteistyötä. Pian artistin ensimmäisestä hitistä julkaistiin remix, jossa kuultiin Mikael Gabrielin ohella huippusuositun JVG:n toista osapuolta VilleGallea.

Lyhyestä musiikkiurastaan huolimatta Kingfish on ehtinyt tekemään jo useita energisiä livekeikkoja. Hän on toiminut esimerkiksi Ty Dolla $ignin, OG Macon ja Lady Leshurrin lämppärinä. Kesällä 2016 helsinkiläisartistilta ilmestyi Koko kesä EP, jonka nimikkoraita on Kingfishin striimatuin kappale.

Kuuntele Miss Summer alta!