Kiinnostaisiko testata breikkaamista ilmaiseksi lajin suomalaisen huippunimen opastuksella? Espoossa se onnistuu loppiaisena!

Little Shao

Saiffa Espoo aloittaa toimintansa tulevana viikonloppuna.

Flow Mo Crew:n perustaman ja maailmallakin tunnetun katutanssikeskus Saiffan uuden Espoon toimipisteen avajaiset järjestetään tulevana viikonloppuna. Loppiaisena 6. tammikuuta pidettävässä avajaistapahtumassa on tiedossa tulisia battleja, rinkejä sekä ilmainen break-kurssi.

Paikan päällä järjestetään avoimet soolobattlet sarjoissa break, hip hop ja popping. Tuomareina toimivat Flow Mo Crew:n Hatsolo, Lilli Huttula ja popping-ryhmä Skitsoflexiin kuuluva Jenny Silfver. Musiikista vastaa Saiffan perustajajäseniin lukeutuva Mercy-1. Battleissa on palkintoina käteistä rahaa ja tuotepalkintoja noin kolmensadan euron edestä jokaisessa sarjassa.

Ennen jameja tanssikoulun lattiat laitetaan koetukselle ilmaisen break-kurssin muodossa. Workshopin vetäjänä toimii bboy Focus, joka oli vastikään esillä Ylen Docstop-dokumenttisarjassa nähdyssä dokkarissa B-Boy – Dokumenttielokuva breikkaamisesta. Workshop soveltuu kaiken ikäisille eikä edellytä aiempaa kokemusta lajista.

Mikäli paikalle pääseminen loppiaisena ei onnistu, niin ei hätää: Saiffan Espoon toimipisteessä on ilmaistunnit koko kevätkauden aloitusviikon ajan 8.-12. tammikuuta. Lukujärjestyksestä löytyy myös esimerkiksi Alexandra Ässän twerk-tunteja, joten muitakin lajeja kuin breikkiä on mahdollista kokeilla ilmaiseksi.

Saiffa Espoo toimii osoitteessa Vitikka 4, Kilo. Saiffan seinänaapurina on Training For Warriors Kilo -kuntosali, joka mahdollistaa entistä monipuolisemman treenin niille, jotka haluavat yhdistää tanssin ja fysiikkaharjoittelun.

Focuksen break-kurssi alkaa klo 14 ja avajaisjamit tuntia myöhemmin. Lisätietoa kokonaisuudessaan ilmaisesta tapahtumasta löydät täältä!