Kesä loppuu tänä vuonna syyskuussa – miljardeja streamaava Fetty Wap saapuu Suomeen

Fetty Wap esiintyy Helsingissä The Cirkuksessa lauantaina 7. syyskuuta.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva hip hop -komeetta on noussut ykköskaartiin vain muutamassa vuodessa. Kesä loppuu tänä vuonna ainakin yhden määritelmän mukaan lauantaina 07. syyskuuta, kun kesän bäätösbileet pidetään The Circuksessa.

Fetty Wap hyppää lauteille yhdessä Suomen kuumimpien DJ kokoonpanojen kanssa. Hoodwatch & Dose soittavat levyjä aamuneljään asti. Lavalla nähdään myös Peter Jackson.

Trap Queen -megahitillään ainoastaan Spotifyssä jo 662 miljoonaa streamia ja Youtubessavideollaan ”vain” 627 miljoonaa katselukertaa kerännyt Fetty Wap saadaan Suomeen syyskuussa! Myös muilla biiseillään yhdeksännumeroisia lukuja tahkova supernimi nähdään Helsingissä The Circuksessa lauantaina 07.09.2019. Kyseessä on samalla tähden ensimmäisen Euroopan-kiertueen ainoa esiintyminen Suomessa.

Viime vuonna Bruce Wayne -albumin julkaissut Fetty Wap alias Willie Maxwell III on sinkaissut jättimenestykseen vain muutaman vuoden aikana. New Jersey ei ollut nuorelle miehelle kaikkein helpoin kasvualusta, ja hän on päättänyt jo uransa alusta, vuonna 2014 julkaistun Trap Queen -sinkun aikaan, tehdä asioita toisin: Päätarkoitus ei ole ollut tähdätä kuuluisuuteen, vaan käyttää menestystä ja sen mukanaan tuomia varoja kotiseutujen hyvinvointiin.

”Tällaista ei tapahdu ihmisille, jotka ovat kotoisin sieltä, mistä minä tulen. Monikaan ei saa mahdollisuutta”, artisti perustelee.

Fetty Wap on kertonut ammentavansa inspiraatiota esimerkiksi Gucci Manen, Three 6 Mafian Juicy J:n ja Project Patin tekemisistä sekä haitilaisesta kulttuurista. Seitsemän lapsen isä on päätynyt viime vuonna myös kirjoittamaan yhdessä Trey Songzin, Rihannan ja Kanye Westin kanssa.

Liput tapahtumaan saat tästä. Katso artistin Trap Queen -musavideo alta.