Kauluspaitoja, kauluspaitoja! Takavuosien Olari-klassikosta on kuultu uusi versio livenä – mutta onko remixille tiedossa julkaisua?

Olari Allstars eli MC Taakibörsta, Tuomio & Kone ja Raimo & Ässä Liveblast Festivaleilla.
Nooa Katajala

Kauluspaitoja-kappaleen remixillä on mukana tuttua Olari-kaartia.

Olariräpin kuuntelijoille oli tarjolla todellista spessua elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Olari Allstars nähtiin festarikeikoilla Lappeenrannan LPRHC Festeillä ja pääkaupungin Liveblast Festivaleilla. MC Taakibörsta, Tuomio & Kone ja Raimo & Ässä eivät ihan liikaa yhteisiä keikkoja tee, joten poikkeuksellisiin festarikeikkoihin oli varauduttu erikoissetein.

Paikalla olleilla oli nimittäin sauma todistaa uutta remixiä Raimon, Petoksen ja Memmy Possen riveistä tutun Lerhan Kauluspaitoja-klassikosta. Simppelin workwearin hehkutukselle omistettu raita julkaistiin alun perin vuonna 2005 SLT:n eli Suomi Lyriikkaa Tuotannon Waikka wäkisin -kokoelmalla.

Uudella remixillä on Raimon lisäksi mukana Edu KehäkettunenSetä Koponen ja Tuomio. Setä Koposen mukaan remix sai alkunsa nimenomaan keikkoja silmälläpitäen.

– Tehtiin tosiaan LPRHC Festiä ja Liveblastia varten uusi versio tosta biisistä. Oli tarkoitus nauhoittaa se ennen noita keikkoja, mutta sitten tuli kesä kiireineen niin homma jäi. Laitettiin remix oikeastaan autossa matkalla Lepraan kasaan eikä sittemmin olla puhuttu mitään että tehdäänkö se joskus valmiimpaan muotoon vaiko eikö.

Toistaiseksi uusia säkeistöjä ei siis ole purkitettu. Uuden version levyttäminen ei silti ole ainakaan Setä Koposen mielestä poissuljettua tulevaisuudessa.

– Sinänsä kun se on oikeastaan nauhoittamista vaille valmis niin miksipä ei, mutta ei voi ikinä varmaksi uhota mitään mikä on vielä noin vaiheessa.

Tällä tietoa remixille ei ole kaavailtu Davoa mukaan, joten se saatetaan ehkä joskus jopa julkaista… Sitä odotellessa FUM.FI kannustaa kokkailemaan vaikka currykanaa ja näyttämään vähintäänkin epäillyttävältä Fyrren silmissä!