Katujen sääntöjä ja vankilan jälkeistä elämää – aukeaako Tasoi Recordsin uutuusjulkaisulla lafkan isoin kysymysmerkki?

OPA julkaisi uutta materiaalia.

Tasoi Recordsin artistilupaus OPA on julkaissut uuden seitsemän kappaleen mittaisen projektinsa nimeltään FREE OPA. Helsinkiläinen rap-artisti on pysynyt käytännössä kokonaan poissa julkisuudesta ja haastatteluista, joten levy tarjoaa harvinaislaatuisen katsauksen Tasoin salaperäisimpään kiinnitykseen.

Levyllä jatketaan jo aiemmilta singleiltä tuttua linjaa, jossa tuodaan metaforien kautta esille katujen sääntöjä ja vankilan jälkeistä elämää iskevien trap-biittien päälle. Lisäksi uutena lisämausteena artistilta kuullaan muutama melodisempi naisseikkailuihin keskittynyt kappale.

Studion mikkikopissa ovat pistäytyneet projektin tiimoilta muun muassa MD$ sekä Mikael Gabrielin rääväsuinen alter ego Faktoi. Oman panoksensa ovat antaneet myös Tasoi-kollega Djangomayn, sosiaalisen median ilmiö Seksikäs-Suklaa, sekä SAHH:n ja Sony Musicin tuore sainaus KANI. Tuotantopuolelta löytyy MD$:n ohella nimet Akeem, Walde, Cash ja YGSLife Crew.

– Mä oon kirjottanu biisejä tälle projektille monissa erilaisissa elämän vaiheissa, sen takia jotkut on ilosempia ja jotkut vähän synkempiä träkkejä. Oon myös aina sanonu kaunistelematta mitä sylki suuhun tuo, mut ei kai se niin vakavaa oo! Kiitos kaikille tuottajille ja feateille, ootte iso osa tätä mun ekaa projektia, OPA kommentoi tiedotteessa.

Kuuntele FREE OPA alta. Uusi videokin on tiedossa vielä tämän viikon aikana.