Kanye Westin päällä kuvattu TIPPA-paita myytiin hetkessä loppuun – ”Tilauksia tehtiin myös ulkomailta”

Inez and Vinoodh

Kysyttyä tuotetta saatetaan teetättää lisää.

Viime viikolla uuden Ye-albuminsa julkaissut musiikki- ja muotimaailman meganimi Kanye West on kuvattu Andrei Kipahtin ja Vilunki3000:n suunnittelemassa Tippa-fanipaidassa. Aiheesta uutisoi eilen muun muassa Rumba.

Kuvan suomalaisartistin paitaan pukeutuneesta superstarasta laittoi Instagramiin DJ Livia, joka oli soittamassa levyjä Kourtney Kardashianin lapsen syntymäpäivillä. Kourtney on Kanye Westin vaimon Kim Kardashianin sisko.

DJ Livia otti tilaisuudesta useita kuvia. Katso 11-vuotiaan DJ:n yhteiskuva Westin kanssa alta.

TIPPA levyttää vuonna 2012 perustetulle PME Recordsille, jonka artistien fanituotteiden myynnistä vastaa levymerkin alla toimiva PME Store. Levy-yhtiön toimitusjohtajan Teemu Laitisen mukaan 39 euron hintainen paita myi nopeasti loppuun Instagram-kuvan julkaisun jälkeen.

– Illan ja yön aikana tuli useita tilauksia ja tämän päivän aikana tilauksia on tullut tyypillistä enemmän. Tilauksia tehtiin myös ulkomailta.

Loppuunmyytyä paitaa saatetaan teetättää lisää. Kanye Westin tuoma huomio on heijastunut jossain määrin muihinkin TIPPA-tuotteisiin, mutta mahdollisesta piikistä artistin striimausluvuissa on vielä liian aikaista sanoa mitään.

Nähdäänkö Yeezy jatkossakin TIPPA-paita päällä? FUM.FI jää seuraamaan tilannetta!