Kansainvälinen ja kotimainen vanhan koulun räppi valtaa Helsingin – Digital Underground ja N.W.A:n Yella saapuvat Suomeen

Jump Around Fest järjestetään maaliskuussa Helsingissä.

Uusi kaksipäiväinen rap-musiikkitapahtuma Jump Around Fest järjestetään 9.-10.3.2019 Nosturissa, Helsingissä, ja lavalla nähdään mm. Yella ja Digital Underground.

N.W.A– ja World Class Wreckin’ Cru -yhtyeistä tunnettu Yella on kotoisin Comptonista, joka on yksi Los Angelesin pahimmista jengiväkivallan ja huumeteollisuuden valtaamista kaupunginosista. Ennen Yellan esiintymistä sunnuntaina näytetään Nosturissa Straight Outta Compton -elokuva. Yella on myös mukana elokuvanäytöksen jälkeisessä keskustelutuokiossa.

Digital Underground on myös kotoisin Yhdysvaltojen länsirannikolta Oaklandista, Kaliforniasta. Yhtye esiintyy Suomessa ensi kertaa sitten 30 vuoden takaisen Lepakon keikan.

The Master Brothers on yksi Suomen rap-musiikin old school -kokoonpanoista. Poppoo on aloittanut 1980-luvun puolivälissä, ja sen jäsenet ovat B.O.W aka B.O.Dubb, Duke Dee, DJ Skinny la Rock aka Kool Ski, sekä vierailevana bassokitarataiturina keikoilla Jay Rock.

Lisäksi mukana tapahtumassa ovat tamperelaisten Silkinpehmeen ja Kalle Kinoksen kokoonpano Supreme Team, räpin kolminkertainen suomenmestari MC Kajo sekä niin ikään RAP SM -voittaja Rivo.

Maaliskuussa siis:

JUMP AROUND FEST 9.-10.3.2019
Nosturi, Helsinki
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue
Liput: 27€-49€