Kanadan seuraava supertähti Tory Lanez viimeistelee Blockfestin ulkomaisen artistikattauksen

Torontolaislähtöinen räppäri-laulaja tunnetaan muun muassa hiteistään Say It ja Luv.

Tampereella järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin viimeinen ulkomaalaisvahvistus tulevalle kesälle on kanadalainen räppäri-laulaja Tory Lanez. Tapahtuman artistikattaukseen kuuluvat myös amerikkalaiset rap-suuruudet Wiz Khalifa, Lil Wayne, Migos ja $uicideboy$ sekä brittiläinen grime-artisti Skepta.

Supertähtien The Weekndin ja Draken tavoin Toronton musiikkipiireistä pinnalle noussut Tory Lanez eli Daystar Peterson keikkailee Blockfestien yhteydessä ensimmäistä kertaa Suomessa. Muotisuunnittelijanakin toimiva 24-vuotias monilahjakkuus yhdistelee tuotannossaan elementtejä niin räpistä, rnb:stä kuin dancehallistakin. Hänen esikoisalbuminsa I Told You ilmestyi viime syksynä ja sen isoimmiksi hiteiksi nousivat platinaa myyneet singlet Say It ja Luv.

Blockfestin kotimaisina lisävahvistuksina nähdään Vain elämää -ohjelmastakin tuttu Nikke Ankara sekä Emma-palkittu Arttu Lindeman. Lisäksi Brädi, Nelli Matula, Spekti, Timo Pieni Huijaus, Uniikki ja mahdolliset yllätysvierailijat tuovat Ratinaan poikkeuksellisen massiivisen Rähinä Special -spektaakkelin.

Blockfest järjestetään Tampereen ydinkeskustassa Ratinan stadionilla ja Ratinanniemessä 18.-19. elokuuta. Liput tapahtumaan myy Ticketmaster Suomi ja Tiketti. Saatavilla on myös kolmen päivän yhteislippuja, jotka mahdollistavat festareiden ohella sisäänpääsyn The Weekndin tähdittämään Kaisaniemen tapahtumaan 1. heinäkuuta.