”Kallion läpi aamuneljält slutwalkkii”: Adikia läksyttää miehiä uudenlaisesta positiosta

Feministiräppäri julkaisi tuplasinglen.

Helsinkiläinen 27-vuotias Adikia jatkaa sukupuolianarkiaansa uudella kahden kappaleen tuplasinglellään, johon on pakattu mukaan raidat Wuornos ja Babyshower. Kummankin kappaleen elektronisesta musiikista ja punkista ammentaneesta tuotannosta vastaa Minna Koivisto, joka on kunnostautunut myös Adikian keikka-DJ:nä.

Kotimaisen räpin kentällä ei ehkä ole totuttu kuulemaan, miten artisti vetää ”Kallion läpi aamuneljält slutwalkkii”. Mutta nyt kuullaan.

– Wuornos on anthemi sille hetkelle, kun bullshit-mitta täyttyy ja voimabiisi kotimatkalle pilkun jälkeen. Babyshower taas on omistettu kaikille niille sedille, jotka syyllistää nuoria naisia kun ne päättää tehä omalla elämällään mitä lystää, Adikia kommentoi tiedotteessa.

Feministiräppärin asenne on selkeästi herättänyt kiinnostusta, sillä Adikia on jo buukattu muun muassa kesän Sideways-festivaalille. Seuraavan keikkansa yksi puhutuimmista naispuolisista rap-tekijöistä heittää huomenna naistenpäivänä Maikki Friberg -kodin tiloissa Helsingin Bulevardilla Naisasialiitto Unionin tapahtumassa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Facebookista.