Kalenterin perusteella olisi ihme, jos tämä PME-artisti ei olisi julkaissut tänään mitään

Pajafella on julkaissut omaa materiaaliaan vuodesta 2014 lähtien.

Plugi... är min bror?

Kalenterin mukaan tänään on (ainakin amerikkalaisittain) 4/20, joten olisihan se vähintäänkin erikoista jos Pajafellasta ei kuultaisi mitään kaikkien pajapäiden merkkipäivänä. Tamperelainen trap-artisti onkin julkaissut yön aikana uuden singlen Plugi on mun bro, jolla on mukana myös länsinaapurin edustusta.

Kappaleen tuotannosta vastaa Yung Larry yhdessä useiden hittien takaa tutun MD$:n kanssa.

– Plugi on mun bro on ylistysbiisi kaikille plugeille jotka pitävät huolta. Oli se sit sun vaateplugi, tai mikä vaan plugi, kaveri jeesaa kaveria vaikeassa tilanteessa, Pajafella kommentoi.

Singlellä feattaa artistin ruotsalaiskollega Ivory, joka tuo kappaleeseen kansainvälistä tunnelmaa ruotsinkielisellä versellään.

– Tehdään Ivoryn kanssa hyvin samantyylistä musiikkia, mä Suomessa ja se Ruotsissa. Ollaan oltu netin kautta yhteyksissä jo muutamia vuosia, tyyliin siitä saakka, kun julkaisin ekoja biisejäni. Ivory koodasi mulle, että fiilaa ja että olisi joskus siistiä tehdä yhteistyötä. Plugi on mun bro oli mulla hetken pöytälaatikossa ja ajattelin, että Ivory sopisi täydellisesti tähän biisiin. Kysyin Ivorylta, haluaako hypätä mukaan, sendin raidat ja sain ”hiitti-versen” takaisin. Itse en kyllä tajua säkeistöstä puoliakaan, koska en osaa ruotsia, haha. Se on onneksi vaan vibesta kiinni!