Kaipaatko seinällesi hieman spessumpaa suomalaisen hiphopin inspiroimaa taidetta? Aksimilla saattaisi olla sitä mitä etsit

Aksim hustlaa biittien ohella nyt myös toisenlaista taidetta.
Rudi Coutain

Taidetta / liiketoimintaa.

Suomalaisten hiphop-tuottajien kärkinimiin lukeutuva Aksim ottaa Instagramissa vastaan tarjouksia maalauksesta, jossa on hänen itsensä lisäksi muotokuvat Elastisesta ja Redramasta. Taulun on maalannut maailmallakin huomattu helsinkiläinen kuvataiteilija Jussi TwoSeven Vuokatin viimeisessä Pipefest-tapahtumassa vuonna 2010. Teoksen toiselta puolelta löytyy taiteilijan omistuskirjoitus työn alkuperäiselle vastaanottajalle.

Maalauksen esittämistä artisteista Elastinen on tehnyt yhteistyötä kummankin kollegansa kanssa, mutta ainakaan toistaiseksi Aksim ja Redrama eivät ole työskennelleet yhdessä. Aksimin Instagram-postauksen taustalla kuuluukin Taidetta / liiketoimintaa -kappale, jonka hän tuotti Fintelligensin Renesanssi-klassikolle.

Viime vuosina soolomateriaalin tekemiseen keskittynyt Aksim julkaisee uuden albumin Kymmenen euron kesämekot perjantaina 15. joulukuuta. Sen kunniaksi Tavastialla nähdään joulun alla artistin soolokeikka sekä Megashow, jossa lavalle nousee joukko Aksimin yhteistyökumppaneita esittämään tämän tuottamia kappaleita. Ennakkoliput Tavastialle ovat nyt myynnissä Tiketissä. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä!