K. Luun ja Hurjamaynin MISPÄIMENNÄÄ äityy runonlausunnaksi

Turkulaisräppärien toinen yhteisbiisi liikkuu unen ja valveen rajamailla.

On ihan tavattoman juhlallista nähdä kotikaupunkinsa häipyvän taivaanrantaan pimenevänä marraskuun iltana
Saati sitten, jos kysymyksessä on ensimmäinen matkanne, ja jos tuo samainen matka on pitkällisten esipuheiden ja -valmistelujen tulos
Halusin irrota kaikesta, upota matkaani
Halusin irrota kaikesta, upota matkaani

 

Turkulaisräppärit K. Luu ja Hurjamayn ovat jälleen yhdistäneet voimansa. Kaksikon uusi biisi MISPÄIMENNÄÄ alkaa unenomaisissa tunnelmissa ja etenee assosioiden happoisten, hyppivien kuvien kautta runolliseen loppuun.

MISPÄIMENNÄÄ on alunperin K. Luun soolobiisikseen ideoima konsepti. Biisin alkuperäinen ydin oli ajatus siitä, että kaikki on vain unta, josta herääminen vie uuteen uneen. Idea konkretisoitui Nousiaisen unen ja valvetilan rajamailla soljuvaa biittiä fiilistellessä. Biisi jäi hetkeksi hakemaan lopullista muotoaan studion kovalevylle, kunnes Hurjamayn ilmestyi mukaan kuvioon ja kruunasi biisin omalla panoksellaan.

– Kirjoitin verseni yhdeltä istumalta, räppäsin demon WhatsApp-äänileikkeeksi ja kun kuuntelin jonkin ajan päästä tuon demon, löysin kirjoittamistani lyriikoista täysin uusia kulmia. On siistiä, kun välillä pystyy tulkitsemaan biisintekoprosessin aikana omaa materiaaliaan ulkopuolisen korvin, kun demottaa biisin omassa zonessaan ennen kuin on täysin sisäistänyt tekemäänsä, K. Luu kertoo.

Katso videolta, mitä siitä seurasi!