JXO lopettaa, mutta sen jäsenet jatkavat omiin suuntiinsa – yhtyeen toinen solisti löysi itselleen uuden pelitoverin

Vuonna 1993 syntynyt Jere oli tehnyt soolouraa jo ennen JXO:n lopettamisilmoitusta.

Uudet projektit ovat jo tulilla.

Nosteessa ollut rap-ryhmä JXO ilmoitti hajoamisestaan kesällä, mutta yhtyeen jäsenillä ei ole silti aikomustakaan kerätä lelujaan ja poistua hiekkalaatikolta. Ode on viime aikoina ollut esillä Monspin kautta julkaisemansa Ankkuri-kappaleen kautta, eikä ryhmän toinenkaan MC aio jäädä istumaan hiljaa aloilleen.

Helsingin Malminkartanossa varttunut Jere on lyöttäytynyt yhteen Olari 21 Musiikille kiinnitetyn Hursti & Häkkilä -duon joensuulaislähtöisen Häkkilän eli Häkän kanssa. Kaksikon suunnitelmissa on laittaa syksyn aikana ulos EP, josta saadaan nyt ennakkotuntumaa Redi-singlen muodossa. Kappale sai radiosoittoa viime viikonloppuna YleX:llä DJ Mista S:n ohjelmassa.

Tällä hetkellä Jeren pitää kiireisenä uuden materiaalin työstämisen ohella JXO:n jäähyväisrundi. Viimeisen keikkansa vanhan koulukunnan rap-elementit modernin aallon vaikutteisiin yhdistänyt kokoonpano heittää joulukuussa Helsingin Virgin Oilissa.

Kuuntele Jeren ja Häkän EP:n ensimmäinen singlelohkaisu alta. Omakustannejulkaisun on tuottanut tamperelainen DJ Sweedy.