JVG:n tuore albumi nousi heti julkaisunsa jälkeen Spotify-listojen kärkeen – samaan on pystynyt aikaisemmin ainoastaan Cheek

RATA/RAITTI -albumilla vierailevat mm. Evelina ja IBE.

JVG julkaisi viime viikolla kuudennen albuminsa RATA/RAITTI. Albumi nousi julkaisunsa jälkeen vuorokaudessa kokonaisuudessaan Suomen Spotifyn kärkeen. RATA/RAITTI -albumin kaikki kymmenen kappaletta löytyvät tällä hetkellä Suomen Spotifyn Top15-listalta ja julkaisupäivän kokonaisstriimit olivat huikeat 915 000. Samaan on pystynyt aikaisemmin ainoastaan Cheek.

Levyltä jo aiemmin julkaistut jättihitit Ikuinen vappu ja Frisbee ovat molemmat rikkoneet tahoillaan ennätyksiä. Albumilta löytyy myös kiinnostavia featteja – supersuosittu Evelina, uuden aallon rap-artisti IBE, JVG:n biisien kestovierailija Pete Parkkonen sekä PME:n talliin kuuluva Reino Nordin vierailevat albumilla.

”Kerrankin päästiin tekee rauhassa albumia ilman kiertuekiireitä, sillä ollaan pidetty pientä keikkataukoa. Ollaan haastettu itseämme popimpaan suuntaan ja on ollut siistiä tehä tätä projektia alan huipputuottajien kanssa. Levyä on työstetty yhdessä DJPP:n, Eppu Kososen, RZY:n ja MD$:n kanssa”, JVG kertoo.

Julkaisun jälkeisistä tunnelmista kaksikko kertoo seuraavasti:

”Levyn vastaanotto on ylittäny kaikki odotukset ja fiilis on huikee. Himmeetä huomata, kuinka tän levyn popimpi soundi uppoaa tälläisellä tavalla. Kiitos kaikille kuuntelijoille, nähdään kesän keikoilla”

Kuuntele albumi alta.