JVG:n Revolveri on äijäilevä, kasvukipuinen rakkauslaulu – katso uutuusvideo!

JVG:n uutuusbiisi Revolveri on tilaustyö Luokkakokous 2 -elokuvaan, jossa miesporukka järjestää velikullalleen polttarit. Kappaleen musiikkivideo on kuvattu elokuvan hengessä.

Luokkakokous 2:ssa näyttelevä Jaajo Linnonmaa pyysi JVG:ltä biisiä kyseiseen elokuvaan, ja kaksikko teki työtä käskettyä. JVG:n parivaljakon lisäksi Revolveri-kappaleella kuullaan poppari Elias Gouldia, joka onkin kertosäkeen tulkitsijaksi erinomainen valinta.

Revolveri on juuri sellainen kuin mielikuvani Luokkakokous-elokuvista – lapsellinen äijäporukka keskittyy sekoiluun, kun nalkuttava nainen soittelee perään ja haluaisi estää hauskanpidon. Samaan aikaan Revolveri on kuitenkin paitsi tanssittava bilebiisi, myös pätevä ihastumiskuvaus. Kappale onnistuu tavoittamaan juuri sen orastavan suhteen alkuhetken, kun hurmaantuminen lyö päin näköä, ja samaan aikaan pelkää epätoivoisesti menettävänsä itsenäisyytensä ja oman elämänsä. Kaiken kaikkiaan Revolveri on varmaa hittimatskua, ja täysin vertailukelpoinen JVG:n muun tuotannon kanssa.