JVG:ltä uusi vaatemallisto yhteistyössä legendaarisen jenkkimerkin kanssa

Räppikaksikko JVG on lyönyt hynttyyt yhteen rap-piireissä hyvin tunnetun Mitchell & Ness -urheilutuotemerkki Mitchell & Nessin kanssa. Lopputuloksena luvassa on uusi JVG-fanivaatemallisto.

Merchandise-kama menee urbaanissa kulttuurissa kuin kuumille kiville, ja tästä lukuisat artistit ovat jo ottaneet vahvan kopin.

Fanituotteissa on kunnostautunut eritoten JVG, joka lanseeraa joulukuussa markkinoille yhteistyömalliston yhdessä legendaarisen Mitchell & Nessin kanssa. Kyseessä on Pohjoismaiden ensimmäinen virallinen Mitchell & Ness -yhteistyömallisto, joka pitää sisällään mm. JVG-lippiksiä.

– Siistii päästä tekemään omat lätsät Mitchell & Nessin kanssa. Ollaan käytetty kyseisen brändin NHL- ja NFL -lätsiä niin kauan kuin voidaan muistaa. Mitchell & Ness ei tingi laadusta, mikä oli yhteistyökuvion yksi tärkeimmistä ehdoista, Jare kertoo.

Mallisto tulee markkinoille 7. joulukuuta, ja lanseerauspäivää vietetään Espoon Sellon Intersportissa ja Vantan Jumbon Ponkes-myymälässä, joissa JVG myös vierailee.