JVG teki paluun albumilistan ykköspaikalle

Singlelistan kärkikolmikko jatkaa samoilla lukemilla.

JVG:n Rata/raitti on ponkaissut seitsemänneltä sijalta takaisin albumilistan ykköseksi, jossa se nähtiin viimeksi viime vuoden puolella. Myös kaksikon edellinen levytys, Popkorni, on tehnyt paluun listalle, josta sen voi löytää nyt paikalta 38.

Aiemmin listan huippua pitänyt Nightwishin Human. :II: Nature. tipahti toiseksi. Dua Lipan Future Nostalgia jatkaa puolestaan kolmantena The Weeknd After Hoursin tyytyessä pykälää alempaan nelossijaan. Graciaksen odotettu uutuuslevy Graciasi debytoi listalla seitsemättä paikkaa pitäen. Muut uutuudet ovat Draken Dark Lane Demo Tapes (5. sija) sekä Mustaschin Killing It for Life (31. sija).

Singlelistan kärkikolmikko on pysynyt samana. The Weekndin Blinding Lights jatkaa ykkösenä, Arttu Wiskarin Tässäkö tää oli toisena ja Keko Salatan 100% kolmantena. JVG:n Ikuinen vappu (4. sija) on palaillut joukkoon Ava Maxin Saltin (17. sija) kera. Topicin ja ruotsalaislaulaja A7S:n joulukuinen yhteisbiisi Breaking Me (18. sija) sekä Juice Wrldin Righteous (19. sija) debytoivat listan päädyssä.