JVG pudottaa levymyyrille erän mustaa kultaa Hartwall Arena -erikoiskeikkansa aattona

Duo tekee PME Recordsin kautta julkaistuista albumeistaan ensimmäistä kertaa vinyyliversiot.

Huippusuosittu JVG julkaisee kaksi edellistä albumiaan Voitolla yöhön ja 247365 vinyyliformaatissa syksyllä. Julkaisun myötä kaikista JVG:n albumeista on olemassa myös vinyylipainos, sillä Monsp Records julkaisi jo aiemmin yhtyeen kaksi ensimmäistä pitkäsoittoa LP-muodossa.

Sisältö uusissa vinyyleissä on muuten sama kuin aiemmissa CD- ja digijulkaisuissa, mutta Voitolla yöhön -vinyyliversiolta löytyy yksi lisäraita. Ylimääräinen kappale on MD$:n remix JVG:n ja Anna Abreun Huominen on huomenna -hitistä.

JVG on huomioinut vinyylien kuluttajia aiemminkin lisäämällä esikoislevynsä Mustaa kultaa vinyylipainokseen extramateriaalia. Vinyylillä oli mukana CD:ltä uupunut Mitä sä siit tiiät (Heeeyyy), jonka duo teki yhteistyössä Ruudolfin ja Karri Koiran kanssa. Lisäksi levyltä löytyi instrumentaaliversiot neljästä albumin kappaleesta sekä edellämainitusta klassikkoraidasta.

Voitolla yöhön ja 247365 tulevat myyntiin vinyylimuodossa perjantaina 29. syyskuuta. Seuraavana iltana Jare ja VilleGalle nähdään syntymäpäiviensä kunniaksi erikoiskeikalla Hartwall Arenalla. Ennakkolippuja tapahtumaan myy Ticketmaster.