JVG julkaisi uuden pitkäsoiton täysin ilman ennakkopromootiota – ensimmäisellä videolla nähdään myös toinen huippusuosittu kaksikko

Yli 200 000 levyä myynyt duo äänitti uuden albuminsa vapautuneissa tunnelmissa.

Mitä yhteistä on Beyoncélla ja JVG:llä? No ainakin se, että molemmat ovat julkaisseet urallaan pitkäsoiton ilman ennakkopromootiota.

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva rap-duo julkaisi tänään suoratoistopalveluissa uuden 11 kappaleen albumikokonaisuuden. Popkorni-nimeä kantavaa hengentuotetta ei ole ainakaan toistaiseksi saatavilla missään fyysisessä formaatissa.

– Haluttiin tarjoo faneille isompi paketti biisejä ja pidettiin hauskaa studiossa. Oli vapautunu fiilis tehä musaa, kun ei tarvinnu miettii aikatauluja. Annetaan jengin valita biisit mitä ne haluu lisätä soittolistoilleen, Jare ja Ville kommentoivat tiedotteessa.

JVG:n viidennellä albumilla kuullaan useita fiittaajia. Mukana ovat PME-kollegat Reino Nordin, Tippa-T ja Bizi, vanhat yhteistyökumppanit Märkä-Simo ja Pete Parkkonen sekä uudet lupaukset IBE ja deezydavid. Lisäksi Jare ja VilleGalle tekevät levyllä ensimmäistä kertaa yhteistyötä Vesalan kanssa.

Tuoreen levyn yhteydessä duolta ilmestyi video kappaleeseen Matti & Teppo. Teemu Saarion ohjaamalla videolla nähdään luonnollisesti myös kappaleen inspiraationa toiminut ikoninen kaksikko.