JVG ja Samu Haber julkaisevat yhteiskappaleen – ensiesitys kuullaan Emma-gaalassa

Niko Hirvimäki

JVG ja Samu Haber yhteistyössä.

Pitkän uran musiikkirintamalla tehneet JVG ja Samu Haber julkaisevat tulevana perjantaina yhteiskappaleen.

Purjeissa-niminen uutuusbiisi saa myös ensiesityksensä Emma-gaalassa samana iltana kolmikon polkaistessa gaalan käyntiin omalla show’llaan. Energinen ja elämäniloinen kappale syntyi JVG:n, Haberin ja huipputuottaja Antti RZY Riihimäen yhteistyön tuloksena.

“Oli ehkä helpoin ja rennoin sessio ikinä. Niin ihanaa kun saa vaan leikkiä musiikilla eikä yhtään mieti millaista jälkeä tulee. Kivaa päästä vetämään tätä myös livenä heti julkaisuviikonloppuna”, Samu Haber kertoo tulevasta kappaleesta, josta myös JVG:llä oma sanansa sanottavanaan:

Siistiä päästä julkaisemaan yhteisbiisi! Saatiin kappaleelle sopivasti stadiontunnelmaa isoja areenoja ja stadikoita vetäneen Samun puolelta, sekä tietty meidän omaa ensi kesän Olympiastadion keikkaa enteillen.”

Sunrise Avenue -yhtyeensä huipulla päättänyt ja siitä menestyksekkäästi soolouran pariin siirtynyt Samu Haber on tulevana perjantaina Emma Gaalassa ehdolla kahdessa kategoriassa: Vuoden iskelmä ja Vuoden artisti (yleisöäänestys). Haberin syyskuun lopussa julkaistu soolodebyyttialbumi Pelastetaan maailma myi kaksi painosta cd-levyjä loppuun jo ennen julkaisuaan ja levy nousikin suoraan sekä Virallisen albumilistan että fyysisen myynnin listan ykköseksi ja myi kultaa. Kesällä artisti nähdään kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Jaren ja VilleGallen muodostamalla JVG:llä on puolestaan hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, minkä ohella Emma-palkintoja on niitäkin kertynyt vuosien varrelta reilut 13 kipaletta. Viime vuonna duo lunasti jälleen Suomen kuunnelluimman artistin paikan historiallisen suurella Spotify-kuuntelijamäärällä. JVG valtaa elokuussa 2023 Helsingin Olympiastadionin omalla suurkonsertillaan.