JVG-elokuva saa ensi-iltansa elokuussa – tulossa myös suoratoistopalveluun

Anton Sucksdorff

"Annoimme elokuvantekijöille vapaat kädet rakentaa avoin ja rehellinen kertomus tähänastisesta matkastamme."

Suomiräpin ehkäpä yhdestä tunnetuimmasta duosta kertova JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii nähdään valkokankailla 27. elokuuta.

Kymmenen vuoden ajalta taltioitu videomateriaali on koostettu koko illan elokuvaksi. Mukana on myös JVG:n eli Jare Brandin ja Ville Gallen sekä yhtyeen tarinaa rakentamassa olleiden taustavaikuttajien sekä perheenjäsenten haastatteluja ja tarinoita. Cocoa Playn tuottaman elokuvan on ohjannut Taito Kawata ja Miika Särmäkari, joiden aikaansaamaa lopputulosta Jare ja VilleGalle ovat kommentoineet seuraavasti:

”Annoimme elokuvantekijöille vapaat kädet rakentaa avoin ja rehellinen kertomus tähänastisesta matkastamme. Emme halunneet olla itse vaikuttamassa elokuvan sisältöön ja olemme otettuja, että tämä kansainvälisen tason tekijätiimi on pystynyt tiivistämään sen näin erinomaisesti.”

Teatterilevityksen jälkeen JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii ilmestyy Elisa Viihteen vuokraamoon ja Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun. Elokuvasta saadun trailerin voi katsastaa alta.