Junolla on uudella kappaleellaan viesti nuorille – mukana vierailee Jonna Tervomaa

Uutta Junoa.

Pitkän linjan räppäri Juno on julkaissut singlen nimeltään Kaadun saappaat jalassa.

Mukana uudella kappaleella vierailee Jonna Tervomaa. Kyseessä on ensimmäinen single ensi vuonna julkaistavalta, seitsemänneltä albumilta. Tulevalla pitkäsoitolla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin. Näistä päihteet näyttäytyvät tuoreen biisin keskiössä:

”Tää biisi sai alkunsa siitä mitä oon kokenut ja nähnyt mun lähipiirissä. Mä oon menettänyt monta läheistä päihteille ja mäkin oisin voinut helposti olla yksi niistä. Vaikka jengillä on musta sellainen mielikuva, et mä vaan douppaan jossain lähiössä, oon oikeesti koko mun elämän tehnyt ratkaisuja millä pääsen pakoon päihteitä. Mulle on raskasta edelleen kantaa lähiöräppärin viittaa, vaikka oikeesti asun maalla suurperheen kanssa ja teen pihahommia. Vaikka oon kokenut ja kokeillut kaikenlaista, mä en tue huumeita, mä en tue väkivaltaa enkä mä tue pahaa oloa. Mä en halua lähteä täältä liian aikaisin vaan toteuttaa ne unelmat mistä oon junnuna haaveillut. Mulle ne on perhe, musaura ja hyvä elämä”, Juno kertoo ja jatkaa:

”Mua huolestuttaa erityisesti nuorten päihteiden käyttö, ne ei ymmärrä miten pahasti ne voi ajaa elämän raiteiltaan. Päihteisiin liittyy paljon lieveilmiöitä, mielenterveysongelmia ja väkivaltaa. Mä oon nähnyt tän kaiken niin läheltä ja näyttänyt joskus esimerkkiäkin, et koen nyt olevani velkaa ja haluan puhua varsinkin nuorille siitä, miten pahasti päihteet voi sekoittaa elämän. Toivon, että tää biisi herättelee ja voimaannuttaa ihmisiä ajattelemaan omaa tulevaisuuttaan.”

Kaadun saappaat jalassa -kappaleen voi laittaa kuunteluun alta.