Juju julkaisi toisen singlen tulevalta ep-levyltään – myös musiikkivideo ulkona

Terri Niemi

Jujulta uutta musiikkia Sony Musicin kautta.

Pitkän linjan räppäri Juju on julkaissut uuden kappaleen ja siihen myös musiikkivideon.

Tuottaja Mats Takilan kanssa väsätty Pysyvää-biisi on Jujun toinen single vielä omaa hetkeään odottavalta ep-levyltä, minkä lisäksi kyseessä on ensimmäinen Sony Musicin kautta julkaistu kappale.

”Mats lähetti sävellyksen joka inspiroi heti ensikuulemalla ja ei kulunut montaa päivää, kun lähetin vokaalit äänitettynä takaisin. Vaikka kappale on tummansävyinen, on siinä silti voimaannuttava sanoma, ikään kuin se antaisi anteeksi oman epätäydellisyytensä ja muistuttaen samalla elämisen tärkeydestä”, Juju kertoo tiedotteelle uudesta kappaleestaan.

Uudesta sinkkulohkaisusta saatiin myös sota-aikaan sijoittuva, Jujun itse ohjaama musiikkivideo, jonka pääroolia tähdittää artistin oma veli Joona.

”Tässä myös eräänlainen ympyrä sulkeutui, sillä veljeni on ohjannut suuren osan vanhoista videoistani ja on ollut aina kameran toisella puolen. Videolla leikitellään ajatuksella, että kun ihminen traagisesti kuolee, saattaa hän jäädä niin kutsuttuun välitilaan. Välitilassa henki ikään kuin kuvittelee olevansa vielä hengissä, vaikka ei itse sitä huomaa”, Juju kertoo videosta.

Tsekkaa Pysyvää-biisi musiikkivideon kera alta.