Juhanin ja Memmy Possen takana vaikuttanut indie-label Hyvät Levyt aktivoituu uudelleen

Memmy Posse oli osa Hyvät Levyt -yhteisöä Juhanin ja Yksinäisen Ratsastajan ohella.
Ewe

Suomalaisen hiphopin pioneerin paluu toi itä-helsinkiläisen levy-yhtiön takaisin kuvioihin.

Osa hiphop-piireissä vuosituhannen taitteessa mukana olleista räppipäistä saattaa muistaa muutamien klassikkojulkaisujen kansista tutun ”Mellunmäki-äijä” -logon. Sen takana oli itä-helsinkiläisten hiphop-artistien indie-label Hyvät Levyt, jonka alla Juhani, Memmy Posse ja Yksinäinen Ratsastaja julkaisivat omakustannelevyjään. Ajan mittaan labelin toiminta hiipui, kun artistit siirtyivät toisten levymerkkien listoille tai jättivät musiikinteon sivummalle. Nyt Hyvät Levyt on kuitenkin tehnyt paluun.

Hyvät Levyt -nimen alla julkaistiin vuosien 1998-2004 välillä yhteensä 11 levyä. Katalogin tuorein lisäys on tällä viikolla julkaistu Juhanin Muutokset mahdollisia -instrumentaalilevy, jonka artisti teki nimellä Juhani Saksikäsi. Uudelleen aktivoituneen levymerkin tulevaisuuden suunnitelmissa on julkaista ainakin Juhanin veljen Antero Kaksikäden levy alkuvuodesta 2018 sekä mahdollisesti uusintapainoksia vanhoista klassikoista.

Lisäksi Hyvät Levyt -nettisaitti on avattu uudelleen. Semilegendaarinen vieraskirja on jälleen kehissä, ja käytössä on nyt myös nettikauppa. Saitti löytyy samasta vanhasta osoitteesta täältä!