”Jos multa edellytetään jossain porukassa vain tiettyä roolia, vaihdan nopeasti pöytää” – Haamu kirjoitti egoilun täyteisten bileiden seurauksena ulkopuolisuuden tunteesta kertovan biisin

Haamu julkaisi uutta musaa.

Aiemmin tällä viikolla julkaistu UG on Haamun toinen sinkkulohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta EP:ltä. Aiemman 30-singlen tapaan, uusin sinkkukin on Haamun itsensä tuottama. Taustalauluista vastaa Heini Ikonen ja kitaraosuuksista Ville-Veikko Ijäs.

”Idea tähän biisiin lähti eräistä seurapiiribileistä, jollaisiin eksyessäni tunnen itseni yleensä vähän ulkopuoliseksi, vaikka paikalla olisi paljon tuttuja. Tiedät kaikki mutta et oikeastaan tunne ketään. Juhlista kehkeytyi varsinaiset egoilun, mielistelyn ja namedroppailun bakkanaalit. Tosi absurdi meno eli perusmeno.”, Haamu kertoo.

Räppäri tiivistää biisinsä näin: ”Mä oon pyrkinyt olemaan aina oma itseni ja sen pitäisi riittää seurassa kuin seurassa. Ei siihen tarvita kenenkään ulkopuolisen hyväksyntää. Jos multa edellytetään jossain porukassa vain tiettyä roolia, vaihdan nopeasti pöytää. Tällä kertaa seurasin naamiaiset loppuun ja kirjoitin biisin. Jokainen on oman elämänsä UG.”

Niin kuin tuleva EP:kin, myös edellinen soololevy Aika rakastaa lapsiaan julkaistiin Monspin kautta 2017 marraskuussa. Tuleva soolojulkaisu on ensimmäinen soolojulkaisu, jossa Haamu on itse päätuottajan roolissa.

Kuuntele parin päivän takainen sinkku alta: