”Jokainen vallankumouksellinen liike on rakkauden liike” – Asalta uusi albumi syksyllä

Olga Poppius

Levyn ensimmäinen single on nyt ulkona.

Love Recordsin arkistoista poimittuihin sampleihin pohjautunut Asan Love-albumi taitaa saada henkisen jatko-osan. Näin voisi päätellä ainakin artistin syksyllä ilmestyvän albumin nimestä, joka on Rakkauslauluja miehille.

Roihis Musica on nyt julkaissut uudesta pitkäsoitosta alkupalaksi singlen nimeltä Love, jonka sävellyksestä vastaavat Kalifornia-Keke ja Pike. Kappaleen tuottajana on toiminut Holtsu Holopainen ja se on omistettu brittiläis-suomalaiselle Lauri Lovelle.

Mikäli nimi ei soita kelloja, niin pähkinänkuoressa kyse on hakkerista, joka osallistui yhdessä hakkeriryhmä Anonymouksen kanssa sarjaan tietomurtoja Yhdysvaltain hallituksen kohteisiin. Iskujen taustalla oli halu osoittaa solidaarisuutta vainottua hakkeria Aaron Swartzia kohtaan, joka oli epätoivoissaan tehnyt itsemurhan.

Lokakuussa 2013 vangittua Lovea vaadittiin luovutettavaksi Yhdysvaltoihin, jossa häntä saattaisi odottaa jopa 99 vuoden tuomio. Lontoolainen tuomioistuin päätti kuitenkin helmikuussa, ettei Aspergerin syndroomaa ja masennusta sairastavaa Lovea luovuteta Yhdysvaltoihin.

Uutta Asa-materiaalia kuullaan seuraavan kerran livenä todennäköisesti jo tulevana viikonloppuna, kun mies esiintyy DJ Polarsoulin kanssa Kontufest ° Kesälava -tapahtumassa lauantaina 5. toukokuuta. Mestoilta löytyy myös useita muita artisteja sekä muun muassa kookas graffitiseinä, joten sinne siis.

Sitä ennen uutuuskappale kannattaa ottaa kuunteluun alta. Pelkkää lovee Asalle!

Uutista päivitetty keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 17.35: Lisätty tieto siitä, kenelle kappale on omistettu.