Joensuulaistulokas tähtää korkealle kuin Armstrong – uudella kappaleella kuullaan Tasoi Recordsin Diisonia

Jyri Keronen

Thomaz julkaisi toisen singlensä.

Joensuulainen Thomaz on palannut julkaisurintamalle toisella singlellään nimeltä Armstrong. Kappaleelle on antanut siunauksensa myös suomalaisen hiphopin oma MadLipz-jumala Diison.

Kaksikon yhteistyöraita sai alkunsa Man on the Moon -nimisestä biitistä, jonka Thomaz osti netistä. Itsekin tuottajana kunnostautunut ja biittejä YouTubessa myynyt artisti yhdisti biitin nimen alitajuisesti ensimmäiseen kuun pinnalle laskeutuneeseen astronauttiin Neil Armstrongiin.

– Lopulta muistin et maailmassa on muitakin menestyneitä Armstrongeja, joten päätin rakentaa sen nimen ympärille biisin. Kaikki nää Armstrongit on saavuttanu jotain suurta, mutta kukaan näistä ei päässyt tavoitteeseensa ilman ongelmia / epäilyksiä. Biitin on tuottanut tuottaja nimeltä The Boy, joka on YouTube-tuottaja. Vaikka mä pyrin tuottaa kaiken musan itse niin en mä halua rajoittaa mun tuotantoa vaan omiin biitteihin, Thomaz kertoo.

Thomaz oli jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Mikael Gabrielin luotsaamalle Tasoi Recordsille levyttävän Diisonin kanssa. Hän kuvaileekin suomalais-jamaikalaista Diisonia luontevaksi valinnaksi kappaleen vierailijaksi.

– Me ollaan tunnettu jo jonkin aikaa ja tehty projektei yhdessä missä mä oon ollu tuotantopuolella vastuussa. Diison on muutenki sellanen tyyppi, joka tukee uusia tulokkaita eikä anna egon tulla tielle vaikka feattaava artisti olisikin paljon pienempi nimi kuin hän itse, Thomaz kehuu.

JNZ Sound -kollektiiviin kuuluva Thomaz on tehnyt sooloprojektiensa ohella musiikkia osana VITOS-duota. Miehen kuvioista voit lukea lisää FUM.FI:n muutaman kuukauden takaisesta haastattelusta.