Jättikonsertti tulossa – Takavuosien supersuosikki Tiktak järjestää faneilleen hulppeat 20-vuotisbileet

Tiktak viettää synttäreitään Hartwall Arenalla ensi keväänä.

Vuonna 1999 huippusuosioon sinkoutunut kuuden nuoren naisen yhtye Tiktak viettää ensi keväänä 20-vuotissynttäreitään. Komean tasaluvun kunniaksi yhtye tarjoaa faneilleen ainutlaatuiset jättibileet Hartwall Arenalla.

Tiktak esiintyy omassa jättikonsertissaan Hartwall Arenalla 18. huhtikuuta 2019.

Tiktakin, eli Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa nuorista muusikoista oli vasta 13-vuotiaita. Myöhemmin samana vuonna ilmestyi jättihitiksi noussut Lopeta. Ensi huhtikuussa on siis tullut aika viettää bändin 20-vuotisjuhlaa.

”Viime kesä selvästi valmisteli meidät tähän isoon Hartwallin keikkaan. Nyt luvassa on pidempi ja näyttävämpi setti, johon saadaan varmasti mahdutettua kaikki ne suosikkibiisit, yhteislaulut ja hitit”, laulaja Petra Gargano lupaa.

Viime kesänä yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen.

Bändi lopetti keikkailun 2007. Kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille.

”Oltiin kaikki aivan äimänä siitä, miten ihana viime kesä festarikeikkoineen oli. Kun sitten tajusimme, että tässähän on tulossa juhlavuosi, niin päätimme, että olisihan sitä hienoa juhlistaa aivan ainutlaatuisella tavalla omassa kotikaupungissamme”, Petra sanoo.

Liput konserttiin tulevat myyntiin tiistaina 27.11. klo 09:00 Ticketmasterissa.