Järjestäjä vahvistaa: Tampereen Blockfest siirtyy ensi vuoteen

Ei Blockfestia tänä vuonna.

Tampereen Blockfest siirtyy ensi vuoteen muiden festivaalien tapaan. Koronatilanteesta ja sen aiheuttamista rajoitteista johtuen järjestäjät ovat nähneet parhaaksi siirtää tapahtuma elokuulta kesälle 2021.

”Kyse on viranomaislinjauksista, jotka pakottavat vielä elokuussakin liian isoihin kompromisseihin. Blockfestia ei voisi niiden myötä kutsua enää Blockfestiksi eikä festivaali vastaisi sitä laatulupausta, jonka tarjoamme vuosittain.

Päätös pohjautuu useampaan esteeseen, joista yhtenä suurimmista mainittakoon linjaus, jonka mukaan jokaisella asiakkaalla täytyy olla oma istumapaikka pöydän tai vastaavan tason ääressä. Tämä siis silloin, kun alue on anniskelualuetta. Jos taas emme olisi toteuttaneet Blockfestia K18-festivaalina, se olisi sotinut kävijöidemme toivetta vastaan ja nurinkurisesti itse asiassa lisännyt epätoivottuja pullonkauloja jonotuksineen. Lisäksi yhdysvaltalaisten tähtinimien lennättäminen Suomeen karanteenimääräyksineen, lentoyhteyksien puuttumisineen ynnä muine yksityiskohtineen aiheutti tämän kesän osalta haasteita”, vastaava tuottaja Kalle Kallonen kertoo Blockfestin sivulla julkaistulla tiedotteella.

Tälle vuodelle ostetut liput käyvät vuoden 2021 Blockfestiin sellaisenaan. Mahdollisten lippujen palautusten suhteen asiakkaita kehotetaan olemaan yhteydessä lipunvälittäjään, Tikettiin tai Ticketmasteriin.