Janne Ordénilta uusi sinkku – mukana Hesaäijä: ”Tuntuu, että jengi ei jaksa oravanpyörässä juoksemista”

Janne Ordén julkaisi perjantaina uuden sinkkunsa, joka sai nimekseen Köyhä enkä kipee. Mukana biisillä on myös Hesaäijä.

Kaksikko vieraili FUM.FI:n toimituksessa juttelemassa reippaan rallin tematiikasta. Ordén kertoi, kuinka monet hänen lähipiiriinsä kuuluvat ihmiset ovat hypänneet pois oravanpyörästä. Tai ainakin vähentäneet siinä juoksemista.

– Vaikka biisi itsessään ei kerro siitä, että lopettaa kokonaan duunit, vaan tässä on kyse enemmänkin perinteisestä saikutuksesta ja totaalisesta nollaamisesta, Ordén kertoo.

Ei olla köyhiä eikä kipeitä -sanonta liitetään yleensä dokausiltoihin, eikä kaksikon biisi ole tässäkään kohtaa poikkeus, sillä biisissä on rento juomalaulun tunnelma. Kuinka miehet suhtautuvat Chisun taannoiseen kritiikkiin ryyppäämisestä kertovia biisejä kohtaan?

– Aina on tehty juomalauluja. Ihan aina. Ehkä nyt kun Chisu saa Vain elämää -haippia, ei tarvitse enää itkeä, Ordén toteaa.

– Suomen talvi on pitkä, pimeä ja kylmä. Pitää muistaa, että niinä pitkinä ja kylminä aikoina täytyy muistaa, että elämästä voi nauttia. Juomalauluja ei ole ikinä liikaa. Mun mielestä päinvastoin: hauskanpitoa pitää ylistää, Hesaäijä jatkaa.

Samalla sivutaan myös sitä, kuinka Hesaäijä päätyi Janne Ordénin kanssa samalle raidalle?

Kuuntele Köyhä enkä kipee tästä: