J-Shade kasvoi pohjalta perheenisäksi: ”Aion puhua menneisyydestäni suoraan, välittämättä muiden mielipiteistä”

J-Shaden Kaduilla on melko rataisa meininki.

Vaikka J-Shade on turkulainen räppäri, hänen uutuusbiisinsä Kadut sijoittuu Helsingin Kallioon.

– Elämäni hämärimmät kokemukset ovat tapahtuneet aikana, jona asuin Calissa. Tuli duunattua ihan uskomattoman typeriä juttuja, hän muistelee.

J-Shade pitääkin vahvuutenaan juuri uskallusta puhua niistä asioista, jotka mielellään lakaistaan maton alle. Hän ei pelkää muiden reaktioita menneisyyteensä, koska on elävä esimerkki siitä, kuinka pohjalta voi kasvaa perheenisäksi.

– En ole pelkästään rataräppäri. Kirjotan just miltä musta milloinkin tuntuu. Pari frendiä lähti istumaan, ja kuulin, että ystävä on taas sortunut kamaan, ja tämä biisi syntyi näiden juttujen pohjalta. En ihannoi kamaa, ei sitä kannata kenenkään ihannoida.

– Mä kerron tarinoita ja puen kokemuksia paperille. Nimellä ”Kadut” on kaksoismerkitys. Kuulija voi itse ajatella, puhunko katumuksesta vai kaduista.

Seuraavaksi J-Shadesta kuullaan viimeistään helmikuussa, jolloin hän lupaa laittaa ulos biisin vääryydestä ja väkivallasta. Pidemmän tähtäimen suunnitelmakseen räppäri kertoo aikovansa voittaa tämän vuoden Rap SM -kilpailut. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, lunastaako mies lupauksensa.