Isosti haipattu View julkaisi Kasmirin kanssa tekemänsä singlen tulevalta esikoisalbumiltaan

Viivi Huuska

Vientilupaus suuntaa pian myös ulkomaan markkinoille.

Kotimaisen urbaanin musiikin isoimpiin vientitoivoihin lukeutuva View julkaisi tänään uuden singlen Say It Again, jolla fiittaa Kasmir. Kappale on kolmas singlelohkaisu View’n marraskuussa julkaistavalta esikoisalbumilta Leave a Comment.

Say It Again kertoo tilanteesta, jossa juuri eronnut hakeutuu satunnaisiin ja toistuviin irtosuhteisiin, vaikka on henkisesti ihan rikki. View’n mukaan tuore julkaisu pohjautuu hänen omiin kokemuksiinsa.

– Mä en osaa tehdä fiktiivistä musiikkia, joten aina kun lähden kirjoittamaan biisiä ja tekstiä, niin se pohjautuu jotenkin omaan kokemukseen tai omaan elämään.

Singlellä kuullaan pitkästä aikaa Kasmiria englanniksi. View paljastaa olleensa laulajan fani jo tämän Vadelmavene-hitistä asti ja pitävänsä tätä yhtenä Suomen parhaimmista laulajista. Kaksikon tiimityöskentely onnistuikin helposti.

– Aina kun tekee yhteistyötä ton tason ammattilaisten kanssa, koko proggis nousee ihan uudelle tasolle, jota ei yksin saisi ikinä tavoitettua. Tykkään myös fiittibiisien tekemisestä, sillä niissä saa tuotua kahden maailman parhaat osa-alueet yhteen.

Say It Again -kappaleen yhteydessä julkaistiin toinenkin träkki nimeltä Long Night, joka on tehty KHL-seura Jokerien 50-vuotisen matkan kunniaksi. Lätkäjengille omistettu raita on yhtä lailla mukana View’n tulevalla pitkäsoitolla.

24-vuotias View eli Juuso Ruohonen saattaa pian olla lähellä kansainvälistä läpimurtoa, sillä artisti teki hiljattain levydiilin saksalaisen Cargo Recordsin kanssa. Lisäksi Keski-Euroopassa jo aiemmin keikkaillut vientilupaus suuntaa jälleen ulkomaille keväällä 2018.

– Meillä on tasaisesti ollut haippia ja mitä enemmän on tehty töitä, niin sitä suuremmaksi fanbase on kasvanut. Levyn myötä tulee yli kymmenen keikan rundi saksankielisessä Euroopassa ja sen suhteen on kovat odotukset.