Ilosaarirock on täydentänyt ohjelmistoaan kahdella uudella esiintyjällä

Arttu Kokkonen

Ava Max ja Sleep Token Ilosaarirockiin.

Ilosaarirock on täydentänyt artistikattaustaan kahdella uudella nimellä.

Ohjelmistoa täydentävät albanialais-amerikkalainen pop-laulaja Ava Max sekä mystinen brittiläisyhtye Sleep Token. Ava Maxin ja Sleep Tokenin lisäksi aiemmin vahvistettujen esiintyjien joukkoon lukeutuvat muun muassa The Prodigy, Years & Years, Benson Boone, Carpenter Brut, Dylan), Frank Carter & The Rattlesnakes, Jacob Banks, JVG, Stam1na, Vesala sekä VV.

”Tähän julkaisuun tiivistyy taas loistavasti koko Ilosaarirockin sielu. Ohjelmasta löytyy niin globaalia popdiivaa suoraan maailman suurimpien ja soitetuimpien soittolistojen kärjestä kuin sitten vähän arvoituksellisempaa crossover-tykittelyä kenties maailman mystisimmältä yhtyeeltä. Jokaiselle jotakin”, tuumaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ohjelmajulkaisun myötä Ilosaarirockin päiväkohtainen ohjelma on ulkona ja kaikki festivaalin lipputyypit kolmen päivän lipuista päivälippuihin ovat myynnissä. Lisää näistä voi lukea festivaalin omilta sivuilta. Liput Ilosaarirockiin voi hankkia joko festivaalin omilta sivuilta tai suoraan Tiketin ja Lippu.fi:n palveluista.

Ilosaarirock järjestetään 14.-16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Festariohjelmaan on tulossa täydennyksiä vielä alkukevään aikana.