Ilmaiset hiphop-iltamat jatkuvat Turussa – syksyn aloitustapahtumassa nähdään muun muassa Andy McCoysta inspiroitunut tulokas

Toge Rosonen on työskennellyt muun muassa Eevil Stöön viimeaikaisilta projekteilta tutun Slushherin kanssa.

Freshcode ry nostaa esiin uusia nimiä.

Turkulaisen hiphopin keskeinen soihdunkantaja Freshcode ry jatkaa keskiviikkoiltamiaan. Yhdistyksen oma Freshcode Hip Hop Connection järjestetään Turun Bar Ö:ssä koko loppuvuoden ajan aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Tapahtumien ideana on nostaa esiin kotimaisia suuremmalle yleisölle tuntemattomampia tekijöitä niin musiikin kuin kuvataiteen saralta. Iltojen isäntänä ja artistien haastattelijana toimii Ronskibiitti-yhtyeestäkin tunnettu Krister ”Kribu” Hjort, kun taas DJ-selektioista vastaavat vaihtuvat paikalliset nimet.

Tämän syksyn ensimmäinen ilta järjestetään keskiviikkona 5. syyskuuta. Tuolloin paikan päällä nähdään livenä Toge Rosonen, jota tullaan myös haastattelemaan illan mittaan. Lisäksi tiedossa on kuvataiteiden parissa ansioituneen Colt21:n showcase. Dekkien takana työskentelee DJ Janne Salminen.

Tapahtumiin on lähtökohtaisesti aina vapaa pääsy mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta. Ota Freshcode Hip Hop Connection -iltamat seurantaan Facebookissa, niin pysyt kartalla missä mennään.

Toge Rososen materiaalista pääset ottamaan tyypit alta. Lukas Leon ei ole ollut lähiaikoina ainoa kotimainen rap-nimi, joka on inspiroitunut rock-ikoni Andy McCoysta!