Ike juhlisti syntymäpäiviään julkaisemalla uuden biisin

Saara Taussi

Edelleen mun -sinkku julkaistiin 27. marraskuuta.

Ike juhli toissapäivänä, 27. marraskuuta syntymäpäiväänsä uuden biisin merkeissä ja samalla julkaistiin uusi sinkku Edelleen mun. Biisi enteilee Iken ensi vuonna julkaistavaa EP:tä.

”Kappale kertoo virheiden myöntämisestä, periksiantamattomuudesta, anteeksiantamisesta sekä ennen kaikkea rakkaudesta. Myönnetään toiselle, että ollaan kaukana täydellisestä, mutta halukkaita muuttumaan parempaan suuntaan. Ollaan myös kiitollisia siitä, että kaikista mokailuista huolimatta se toinen näkee sinussa kaiken piilevän hyvän ja päättää pysyä vierellä kaikesta huolimatta. Sitähän se rakkaus parhaimmassa muodossaan on ja kun sellainen vierelle löytyy, niin pidä siitä kovaa kiinni”, Ike kommentoi kappaletta.

Iken musiikki on sekoitus modernia R’n’B:ta ja poppia. Laulajan elämässä on tapahtunut paljon ja kokemukset ovat kasvattaneet häntä sekä ihmisenä että artistina. Sielukas laulaja purkaa tuntojaan biiseihin ja haluaa, että kuulijat kokevat hänen kappaleidensa olevan totta myös omassa elämässään.

Edellisen julkaisun jälkeen Ike on keskittynyt musiikkiin treenaten laulua, keikkailen, ja tehden omia biisejä. Ike on julkaissut singlet Kaikki sanat, Dirty feat. Kube ja Jonkun ex feat. Elastinen. Omien kappaleiden lisäksi Ike on fiitannut muun muassa Prinssi Jusufin Prinssille morsian -biisissä sekä Adi L Haslan Uhka vai mahdollisuus -sinkulla. Ike vieraili hiljattain myös Dilemman Liikaa-kappaleella ja Sanen Kaipaan sua -biisillä.

Kuuntele biisi alta.