Huumori ja vapaa-aika ovat Toistuvien Yllätyksien eväät vapauteen – yhtyeen toinen kokopitkä julkaistiin viime perjantaina

Toistuvat Yllätykset julkaisivat uuden albumin.

Odotus päättyi ja Toistuvien Yllätyksien toinen albumi Huumori & Vapaa-aika julkaistiin viime viikolla 12. huhtikuuta.

14 biisiä sisältävää lättyä on ollut tuottamassa kymmenen tuottajavelhoa ympäri Suomen. Vastaavana tuottajana hääri ja määritti musiikin legenda Joniveli. Vieraina albumilla säkeistöjä veistelemässä ovat alan päälliköt Elastinen, Are ja Matti Tamonen.

Albumin digitaalinen versio löytyy kaikista suoratoistopalveluista ja kasettia tai vinyyliä saat hallintaasi fyysisistä levyputiikeista sekä tietenkin Toistuvien keikoilta.

Toistuvat Yllätykset on hiphop-ryhmittymä, jonka riveihin lukeutuu niin räppäreitä, laulajia, dj-nimiä, tuottajia, taiteilijoita kuin tanssijoitakin. Takuuviihdyttävien keikkojen edetessä käy useimmiten niin, että lopulta kaikki tekevät vähän kaikkea ja esimerkiksi dj saattaa hypätä kesken keikan tanssimaan breikkirinkiin.

Yhtyeen vokalisteina toimivat jo vuosituhannen vaihteessa pinnalle noussut Soul Valpio, niin tanssi- kuin freestyle-rinkejä kiertänyt Slyrre äS sekä loistava laulaja-räppäri Aina. Bändin ensimmäinen pitkäsoitto Vinkit & tyylit ilmestyi vuonna 2016.

Kuuntele yhtyeen toinen albumi alta: