Huomenna se taas tulee – Herrasmiesliigan EPMT-vuosikatsaus!

Herrasmiesliiga, tuttavallisemmin Liiga, joka koostuu Cheekistä, Brädistä ja TS:stä, julkaisee huomenna perinteisen vuosikatsauksensa Ei Pahalla Mut Tahallaan, joka ilmestyy aina vuoden vaihtuessa.

Liigan EPMT-vuosiniputuksia on julkaistu aina vuodesta 2007 lähtien aina vuodenvaihteessa. Ainoa poikkeus oli toissa vuoden taite, jolloin kappaletta ei ilmestynyt.

FUMin saamien tietojen mukaan Liiga on viihtynyt studiossa perjantain, jolloin uutta biisiä on nakutettu purkkiin. Kappaleen biitti pohjautuu aina johonkin legendaariseen kappaleeseen. Innolla odotamme, minkä biisin Liiga on valinnut tänä vuonna.

Uuden, odotetun biisin kunniaksi FUM keräsi edellisten vuosien EPMT-biisit yhteen nippuun.

Vuonna 2007 EPMT-biittinä kuultiin Queenin I Want It All. Biitin tuotti tuolloin Lahden tuottajaseppä MGI.

Vuonna 2008 biitti oli kasattu Heartin What About the Lovesta. Nappuloissa hääri myös tuolloin MGI.

Vuonna 2009 Millonaire Men tuotti biisin biitin Tina Turnerin Simply The Best -klassikosta.

2010 tuottajana jatkoi MMEN, ja tällä kertaa klassikkokappaleeksi valikoitui kaikkien treeni- ja tsemppibiisien isoäiti, Survivorin Eye of the Tiger.

Vuonna 2011 puikkoihin istui DJ RZY, joka istutti Cheekin, Brädin ja TS:n Iron Maidenin Afraid to Shoot Strangersin päälle.

Vuoden 2012 EPMT-biisinä kuultiin Cutting Crew’n kasariklassikko I Just Died in Your Arms. Kappaleen tuotti OP Beats.

Survivor pääsi toistamiseen EPMT-biisille, kun vuonna 2013 julkaistun vuosikatsaus räpättiin Burning Heartin tahtiin OP Beatsin tuottamana.

Vuonna 2014 Liiga piti taukoa, vaikka yleisö aneli biisiä, mutta viime vuonna Liiga räppäsi MGI:n tuottamalle, Tina Turnerin We Don’t Need Another Hero -kappaleeseen nojaavalle biitille.