Huippusuosittu tubettaja Arttu Lindeman pokkasi kultalevyn: ”Tätä ei kukaan hae pois himan seinältä!”

YouTube-maailmasta pinnalle ponnistanut Arttu Lindeman on lyhyehkön ajan sisällä lunastanut paikkansa kotimaiselta musiikkitaivaalta. Siitä omaa tarinaansa kertovat kahdesta ensimmäisestä sinkusta pokatut jalometallilevyt.

Viimeisimmän arvometallialbumin Arttu nappasi eilen torstaina, kun miehelle ojennettiin kultalevy kuukausi sitten julkaistusta Faijas-sinkusta. Kiireinen mies ehti vierailla FUM.FI:n toimituksessa ja toi samalla näytille uunituoreen kultalevynsä.

Miehen uutta sinkkua on striimattu Spotifyssä kohta jo liki kolme miljoonaa kertaa, joten mies on tyytyväinen saavutukseen, mutta ei aio vielä tyytyä tähän. Arttu paljasti, että hänellä on artistiuralleen ns. kaksivuotissuunnitelma.

Arttu tunnetaan todella suosittuna tubettajana, mutta onko Tube-maailma jäämässä taakse ja onko siitä tullut rasite?

– On. Tietysti siinä, missä se tuo todella paljon tähän artistipöytään, josta syödään yhdessä sitten tiimin kanssa, niin siinä on myös valtava duuni. Kyl mä haluun kuitenkin edelleen pitää niistä videoista kiinni, Arttu kertoo.

Samalla kuulemme, miten Arttu kokee häntä arvostelevien tahojen kritiikin. Millaisia ovat miehen artistiuran tavoitteet?